Thursday, March 22, 2007

Passionsfrugt-creme brulée



Ejeren af gourmet-restauranten De Gaulle giver sit bud på, hvad du kan servere for dine gæster. Opskrifterne er billige at købe ind til. I denne uge: Torskekrebinet og creme brulée med passionsfrugt.

Passionsfrugt-creme brulée

6 hele æg
160 g sukker
3 dl fløde
2 passionsfrugter

Æg, sukker og fløde piskes sammen og sigtes. Kød og saft fra passions-frugterne kommes i massen, og den hældes i en tallerken eller små kokotter.

Tallerkenen stilles i en bradepande, der har høj nok kant til, at man kan trække film hen over. Filmen skal lukke helt tæt.

Herefter anbringes bradepanden i ovnen, og creme bruléerne bages i ca. 45 minutter.

Creme bruléerne stilles herefter på køl. Ved servering drysses rørsukker over, som smeltes med en brænder.

***

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home