Passionsfrugt-creme brulée
Ejeren af gourmet-restauranten De Gaulle giver sit bud på, hvad du kan servere for dine gæster. Opskrifterne er billige at købe ind til. I denne uge: Torskekrebinet og creme brulée med passionsfrugt.
Passionsfrugt-creme brulée
6 hele æg
160 g sukker
3 dl fløde
2 passionsfrugter
Æg, sukker og fløde piskes sammen og sigtes. Kød og saft fra passions-frugterne kommes i massen, og den hældes i en tallerken eller små kokotter.
Tallerkenen stilles i en bradepande, der har høj nok kant til, at man kan trække film hen over. Filmen skal lukke helt tæt.
Herefter anbringes bradepanden i ovnen, og creme bruléerne bages i ca. 45 minutter.
Creme bruléerne stilles herefter på køl. Ved servering drysses rørsukker over, som smeltes med en brænder.
***
Labels: Creme+Brulee, Passionsfrugt
0 Comments:
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home